Stefan Hrusca - Concert de Colinde - 2011

1541 vizualizări
0 contra
Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 22-11-2011
12:22
Locaţie: Casa de Cultură a Sindicatelor, Piatra Neamţ, Neamţ, România
Data şi ora:16-12-2011 17:00
Se încheie la:16-12-2011 19:00
Preţ60 LEI

Ne-am obisnuit cu totii ca in fiecare an in preajma sarbatorile de iarna sa ascultam cu drag colindele lui Stefan Hrusca, colinde ce reusesc de fiecare data sa ne emotioneze si sa ne transpuna in atmosfera de Craciun! Anul acesta, Stefan Hrusca urca pe scena Salii Casei de Cultura din Piatra Neamt pentru a ne colinda live asa cum numai el o poate face.

Nascut in 8 decembrie 1957 in Maramures si stabilit din 1991 in Canada, Stefan Hrusca revine in fiecare an in luna decembrie pe plaiurile mioritice, pentru a duce mai departe vechiul obicei: colindul. Colindele culese cu rabdare de Stefan Hrusca din Maramures si alte zone pitoresti din Romania si interpretate cu caldura si sensibilitate, emotioneaza an de an milioane de oameni. Desi sunt interpretate in limba romane, colindele lui Stefan Hrusca emotioneaza si oameni care nu inteleg limba romana, lasandu-se incantati de muzica specifica sarbatorilor de iarna.

Mii de romani ce traiesc ca si marele artist departe de tara in care s-au nascut si au crescut, asculta in fiecare an in preajma sarbatorilor colindele lui Stefan Hrusca si pentru cateva momente retraiesc magia Craciunurilor petrecute alaturi de oamenii dragi lor.

Stefan Hrusca, prin interpretarea sa unica, reusesc de fiecare data sa emotioneze si sa trasmita publicului o avalansa de sentimente. Copii, tineri sau vartnici au fredonat an de an frumoasele sale colinde: “Florile Dalbe” „Sfanta-i Sara de Craciun”, „Afara ninge linistit” sau „Linu-i Lin”!

Stefan Hrusca - Concert de Craciun 2011