Tamara Buciuceanu Botez - Divortul de Aur

808 vizualizări
0 contra
Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 17-04-2011
19:19
Locaţie: Casa de Cultură a Sindicatelor, Piatra Neamţ, Neamţ, România
Data şi ora:24-05-2011 19:00
Se încheie la:24-05-2011 21:00
Preţ50 RON

Tamara Buciuceanu Botez - Divortul de Aur

Actriţa Tamara Buciuceanu Botez joacă alături de Sorin Frâncu în spectacolul "Divorţul de aur".

"Divorţul de aur" este o comedie cu morală, dar şi cu o tuşă amară, textul fiind scris special pentru cei doi protagonişti, într-o regie semnată de Nae Cosmescu.

Reproşuri, frustrări, adulter, frici, neîmpliniri dorinţe sau iubire - toate acestea sunt impletite în replici spumoase si paradoxal pline de profunzime, în "Divorţul de aur".

MARIA SARBU scria în Jurnalul despre această piesă de teatru: "Înregistrează un succes mare la public, pentru că artista deţine secretul unui farmec aparte. Captează atenţia şi o strânge ca în nişte chingi, slobozind-o doar la final. E un fel de "manevră" de măiastră. Intră în scenă şi uşor-uşor atrage, apoi domină. Nu ai ce să faci; stai şi te uiţi la ea, căci joacă cu toată fiinţa sa. Urmăreşti mişcarea, gestul. Dacă simte că publicul "rătăceşte" cu gândul în altă parte, are ea ac de cojocul lui. Scoate vreun as din mânecă. Pentru că ştie, în anumite cazuri, să improvizeze foarte bine."

Scris de Teo Acatrinei
in 18-04-2011
12:49
Recunosc ca m-am numarat printre scepticii care nu credeam ca la Casa de Cultura se va mai face vreodata Cultura. Am o sugestie de ce nu vindeti abonamente. Evident ca as vrea sa fie la un pret mai mic decat suma biletelor dintr-o luna.
Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 19-04-2011
03:39

Multumim pentru aprecieri!

Abonamente nu oferim din 2 motive:

- sunt (de exemplu) spectacole cu pret fix stabilit de impresarul artistilor, impresarul ocupandu-se de multe ori si de vanzarea biletelor, asadar financiar vorbind, organizarea evenimentelor este uneori foarte diferita si sunt angrenate si alte entitati care nu accepta reduceri de pret sau abonamente - unde nu au garantia prezentei titularului abonamentului in sala.

- in ciuda aspectelor enumerate mai sus am oferit abonamente anul trecut si au fost vandute doar cateva, ceea ce nu a justificat efortul de a rezolva complicatiile aparute cu diversi parteneri...

Scris de Teo Actrinei
in 19-04-2011
14:03
Multumesc pentru raspunsul prompt. M-ar interesa spectacolul cu Maia la care n-ati trecut si pretul biletului ???
Scris de Stelian Grigore
in 19-04-2011
14:28
Chiar in urma cu o ora am definitivat detaliile tehnice ale prezentei la Piatra Neamt a Maiei, o valoare incontestabila a scenei si ecranului romanesc si mondial. Pe site vor aparea toate detaliile pe care le solicitati. Anticipat va raspund ca piesa se cheama Tamgou final si biletul costa 50 de lei. Profit de ocazie sa va transmit ca oferta lunii mai este mult mai bogata. Pe masura ce definitivam contractele vor apare pe site si in afisajul stradal si alte spectacole si activitati deosebite cuprinse in cea de-a doua editie a proiectului LUNA MAI - LUNA CASEI DE CULTURA . Va multumim pentru interesul manifestat pentru activitatile noastre si va uram inca o data SARBATORI FERICITE !
Scris de Stelian Grigore
in 19-04-2011
15:05
Raspundem unei intrebari foarte des pusa inclusiv astazi la Agentia de bilete a Casei de Cultura, referitor la biletele cu reducere 50 la suta pe care le oferim pensionarilor si elevilor. Aceasta facilitate a fost si va fi oferita in continuare de Casa de Cultura in cadrul campaniei noastre de facilitare si acces la cultura pentru cei cu venituri mai modeste. Din pacate nu o putem oferi la absolut toate spectacolele iar numarul acestor locuri variaza in functie de intelegerea pe care o gasim la firmele de impresariat artistic cu care colaboram. Punctual avem la spectacolul doamnei Tamara doar 100 de locuri de acest gen. Profitam de ocazie sa o felicitam pe marea doamna a scenei si ecranului romanesc pentru Premiul de Excelenta pentru intreaga cariera artistica oferit aseara in cadrul GALEI UNITER. Sunt convins ca nemtenii ii vor umple bratele cu flori la intalnirea cu MAREA DOAMNA din data de 24 mai 2011.