Teatrul Bulandra - Cafeneaua - 14 martie 2011

1002 vizualizări
0 contra
Scris de Sindcultura
in 12-02-2011
19:20
Locaţie: Casa de Cultură a Sindicatelor, Piatra Neamţ, Neamţ, România
Data şi ora:14-03-2011 20:00
Se încheie la:14-03-2011 22:00
Preţ60 LEI

Afis Teatrul Bulandra - Cafeneaua

  • Louise: Dana Dogaru
  • Janet: Emilia Popescu
  • Wally: Horatiu Malaele
  • Regia: Horatiu Malaele
  • Scenografia: Mihai Madescu, Nina Brumusila
  • Durata spectacolului: 1h45min, fara pauza

Cel mai longeviv spectacol din repetoriul Teatrului Bulandra!

O comedie în care râsul capata gustul sarat al lacrimilor. Un spectacol despre viata, iubire, tradare si singuratate; un spectacol al tuturor dar mai ales al sufletelor anonime, pustiite de necazuri aparent banale.

O bufonada amara, de altitudine dramatica, ce ne propune sa cunoastem povestea simpla a unei familii americane: Louise si Wally Murdock (vazuti la 30, 50 si 70 de ani ); casnicia lor fisurata dar si consolidata de aparitia tinerei Janet.

O radiografie a efemerei noastre treceri pamântene si o sala ce rasuna de aplauze si mult dupa încheierea reprezentatiei.

Mai limpede ca orice, mi-am descoperit ambitiile si slabiciunile, norocirile si nenorocirile, viata mea, a voastra, a noastra si toate la un loc rasturnate în viata acestei familii imaginate - oglinda vie si spaimântatoare a vietii noastre pe pamânt. (Horatiu Malaele)

Pentru rolul Wally si pentru rolul din spectacolul Unde-i revolverul? (Teatrul Nottara), Horatiu Malaele a primit în anul 1998 premiul Uniter pentru cel mai bun actor.

Cronici

Horatiu Malaele transforma o dramoleta americana mofluza într-o explozie de umor si de emotie. Abilitati dramatice în regim de exclusivitate. (Sebastian Vlad Popa)

Naturalete artistica, bun gust, masura si echilibru. (SCENA)

Filon comic si replici spontane. (ROMÂNIA LIBERA)

Un spectacol de calitate, amuzant, spumos, reconfortant, învaluit în omenesti melancolii... (ADEVARUL)

Scris de adirina
in 15-03-2011
00:28
demential! am ras cu lacrimi! extraordinari actori! imi pare rau ca nu au decat o reprezentatie in Piatra Neamt. as fi vrut un bis, tris... mi-au ramas in minte replici intregi toata seara si un mare zambet pe fata. BRAVO!