TUDOR GHEORGHE - Adio, doamna!

1197 vizualizări
0 contra
Scris de Smaranda Iamandi
in 15-09-2015
11:07
Locaţie: , Piatra Neamt, Neamt, Romania
Data şi ora:09-11-2015 19:00
Se încheie la:09-11-2015 21:00
Preţ75 lei

Pe 9 noiembrie 2015, Tudor Gheorghe revine la Piatra Neamt cu spectacolul Adio, doamna! . Inspirat de operele și povestirile marilor personalități din literatura română, cum ar fi Tudor Arghezi sau Ion Minulescu, și de compozițiile muzicale ale celor mai apreciați interpreți care s-au impus la acea vreme, precum Jean Moscopol, Titi Botez, Cristian Vasile sau Zavaidoc, maestrul Tudor Gheorghe a conceput un program special.

Sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu și în acompaniamentul orchestrei sale, Tudor Gheorghe va oferi audienței un repertoriu variat: o selecție de cântece deosebite, povești frumoase și șlagăre din vremea boemă a Bucureștiului de odinioară, refrene nemuritoare, fredonate și astăzi.

Muzica de calitate, umorul fin și versurile de o gingășie lirică aparte, vor reliefa frumusețea a două lumi caracterizate foarte bine: imaginea minunată a domnilor eleganți, însoțiți de doamne frumoase, atrăgătoare, îmbrăcate în rochii lungi cu pălării și mănuși din broderie fină, ce se plimbau cu trăsura prin centrul ”Micului Paris” și își petreceau serile în cele mai luxoase localuri ascultând muzica așa-numiților ”boieri ai cântecului adevărat”, în timp ce muncitorii, oamenii decenți se întâlneau în cârciuma de la marginea străzii pentru a asculta melodiile de suflet interpretate de Zavaidoc.