Tudor Gheorghe - Nu se poate cu de toate

380 vizualizări
0 contra
Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 25-09-2012
22:03
Locaţie: , Piatra Neamt, Neamt, Romania
Data şi ora:12-10-2012 20:00
Se încheie la:12-10-2012 22:00
Preţ70 LEI

“Nu se poate cu de toate”, evenimentul pe care maestrul Tudor Gheorghe ni-l pregateste pe data de 12 octombrie, va prezenta auditoriului un Caragiale autentic: “textul la Caragiale este esential... Fara trucuri exterioare, fara inventii, fara farafaslacuri...”.

“Textul domnului Caragiale trebuie doar sa fie spus. Nu se interpreteaza! De aceea va fi un soc, pentru ca eu voi spune textele lui Caragiale asa cum le spun pe cele ale lui Sorescu. Nu trebuie sa faci absolut nimic. De ce trebuie sa joci teatru? Sa te strambi?”.

Naturaletea maestrului in dorinta sa de a transmite un mesaj ferm auditoriului sau este binecunoscuta. Spectacolele sale, indiferent de tema, sunt evenimente pline de vibratie, ce fac ca spectatorul sa rezoneze pe aceeasi frecventa cu el, iar reprezentatiile sale se transforma de fiecare data intr-o experienta unica de cultura si arta pura.

De aceea, “Nu se poate cu de toate”  se va constitui asadar intr-un spectacol original ce va dezvalui poezia lui Caragiale in esenta sa pura, fiind o reprezentatie menita “sa multumeasca cativa oameni care nu se lasa pacaliti de vulgaritate, de lucrurile usor accesibile”, dupa cum isi identifica Tudor Gheorghe auditoriul.

Tudor Gheorghe - Nu se poate