Ati ales sa votati cu
Mugurasii - Sc. Daniela Cuciuc, Piatra-Neamt!

Votul s-a inscheiat! Nu se mai accepta voturi noi!

Invitati si prietenii dumneavoastra sa voteze acest concurent, prin email sau prin intermediul retelei de socializare preferate:

|

Este permis un singur vot pe concurent. IP-ul dumneavoastra, browserul folosit, sistemul de operare, traiectoria parcursa pe site pana la formularul de vot si alte informatii vor fi inregistrate in baza de date. Aceasta baza de date va fi analizata automat de softul nostru si la anumite intervale de timp de un operator uman. Clasele de ip-uri de unde se constata vot repetat peste anumite limite pentru acelasi concurent vor fi banate.

Am banat, de asemenea, anumite tari si clase de ip-uri cunoscute pentru activitati ilicite si de unde provin ip-uri folosite in mod constant la fraudarea voturilor online. Ne pare rau daca din intamplare va aflati in una din aceste tari si nu puteti vota concurentul favorit. Nu vom da lista completa de tari banate pentru a nu usura "munca" celor care vor cauta metode necinstite de votare.

In ciuda acestor lucruri pomenite mai sus, credem din toata inima ca sustinatorii concurentilor ne vor dovedi calitati morale pe masura frumusetii si tineretii acestor copii curati si minunati.

Va multumim! Fie ca cei mai buni sa castige!