Schimb de link-uri

Ai un blog sau un site?

Promovează şi tu cultura din judeţul Neamţ publicând pe blogul tău un link către site-ul Casei de Cultură a Sindicatelor Piatra-Neamţ!

Vei primi la schimb un link reciproc pe pagina noastră cu parteneri online.

Tot ceea ce trebuie să faci este să adaugi unul din codurile de mai jos, poziţionat unde doresţi, pe blogul sau site-ul tău. Apoi foloseşte formularul de contact de mai jos, pentru a ne informa că ai adăugat un link către site-ul nostru. Vă rugăm să specificaţi în mesaj url-ul unde aţi afişat baner-ul nostru şi codul html pe care doriţi să-l afişăm noi.

Atenţie! Aceptăm schimb de link-uri numai cu site-uri decente. Ne rezervăm dreptul de a respinge schimbul de link-uri în cazul în care site-ul dumneavoastră promovează incultura sub toate formele ei de manifestare (manele, limbaj vulgar excesiv, continut indecent etc) sau link-ul este plasat astfel încât este greu accesibil motoarelor de căutare sau vizitatorilor.

Coduri html (la alegere oricare dintre ele)
Baner gif, 200px x 72px

Site cultura - Noutati culturale

Link text simplu

Casa de Cultură a Sindicatelor Piatra Neamţ

Formular de contact
Filtru de securitate
Vă rugăm introduceţi caracterele care le vedeti in imaginea de mai sus. Acest cod este necesar pentru a preveni completarea automatizată a formularelor cu ajutorul roboţilor.
Apăsaţi butonul următor pentru a ne trimite mesajul dumneavoastră. Vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.