Simpozionul Naţional Criosfera

Manifestarea Simpozionul Naţional "Criosfera 2013" se organizează la Piatra Neamţ în perioada 21-24 februarie 2013 la sediul UNIVERSITĂŢII POPULARE "Emil Racoviţă", instituţie cultural-stiinţifică a Casei de Cultură Piatra Neamţ.

Secţiunea de referate şi comunicări ştiinţifice având ca subiect CRIOSFERA va fi dedicată cercetătorilor şi exploratorilor aflaţi la început de carieră.

Participanţii vor beneficia de mentoratul unor personalităţi care au asigurat şi în România existenţa unei comunităţi ştiintifice preocupată de problemele criosferei pe plan local şi global.

În cadrul simpozionului se vor desfăşura şi alte activităţi precum: proiecţii de filme documentare, filme de animaţie şi filme artistice, proiecţii de diaporamă, expoziţii tematice de artă fotografică şi arte plastice, serbările zăpezii.

Toate acestea vor fi o punte de legatură între specialişti şi publicul larg, cu toţii din ce în ce mai preocupaţi şi ingrijoraţi de schimbările extreme ale climei din ultimii ani.

Urmăriţi permanent acest website pentru a fi la curent cu toate detaliile manifesătarilor. De asemenea informatii actualizate vor fi publicate pe blogul manifestarii:

http://criosfera2013.weebly.com