Regal Vienez - Concert Extraordinar de Craciun - 2011

1555 vizualizări
1 contra
Scris de Madalin Grigore-Enescu
in 14-11-2011
16:17
Locaţie: Casa de Cultură a Sindicatelor, Piatra Neamţ, Neamţ, România
Data şi ora:28-12-2011 19:00
Se încheie la:28-12-2011 21:00
Preţ80 LEI

Sarbatorind 10 ani de traditie pentru romani, spectacolul “Regal Vienez" va delecta publicul si anul acesta cu o experienta unica in Romania.

Cu siguranta sfarsitul anului 2011 va fi unul deosebit pentru cei ce apreciaza cu adevarat asemenea evenimente, caci de aceasta data Viena ne inspira una dintre cele mai mari traditii internationale prin intermediul orchestrei “ EASTERN ROYAL ORCHESTRA”, din Sankt Petersburg condusa de dirijorul, Daniil Zaharov si concert maestro: VADIM BUNOVSKI din Moskova ce va sustine un turneu extins in marile orase europene la finalul acestui an. Din cadrul orchestrei, face parte si binecunoscutul acordeonist de exceptie EVGHENI NAGRUZZA, ce beneficiaza de drepturile de autor acordate personal de RICHARD GALIANO (acordeonistul numarul 1 al lumii).

Vom asculta Strauss si anul acesta si ne vom lasa purtati pe valurile “Dunarii Albastre”, fiind alaturi de orchestra faimoasa soprana MARINA RADDIS – Prim solista a Operei Nationale din Chisinau. Nu vorbim despre un simplu balet clasic, ci despre adevarate opere de arta, generate de dansuri contemporane, celebrele valsuri vieneze, menite sa aduca un plus important de valoare operelor din secolele precedente. Ritmurile vieneze ale dinastiei Strauss vin sa ne mangaie trasaturile subtile ale sufletului printr-un concert intitulat “REGAL VIENEZ”, in data de 28 decembrie 2011 orele 19.00 la Casa de Cultura a Sindicatelor Piatra Neamt - CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN. Iar dupa cum bine stim aceasta noapte mirifica si cea mai lunga este la Sankt Petesburg castelul de iarna al tarilor rusi si de ce nu al sufletelor dumneavoastra, de aceea organizatorii acestui turneu din peste 20 de localitati din Romania vor topi sufletele de gheata ale acestor vremuri cu ritmuri muzicale de-o frenezie si o buna dispozitie, dandu-i mana libera dirijorului Daniil Zaharov de a dirija o orchestra internationala compusa din 27 de instrumentisti de prima clasa.

Va multumim pentru alegerea facuta si va dorim CRACIUN FERICIT . Pentru ca orice cadou e o surpriza programul acestei seri va fi un mister ..!!!

Din program :

OVERTURE “ DIE FLEDERMAUS “, “TALES OF THE VIENNA WOODS WALTZ “ , “ARTIST’S LIVE VALTZ “, “WIENER BLUT WALTZ”, “ANNEN POLKA” , “ LA BOHEME “, “ MUSETTA’S WALTZ”, “WALTZ FROM EUGENE ONEGIN “ , “THINK OF ME( THE PHANTOM OF THE OPERA )’’ , “ SEVEN BY THE BEATLES” , “ EINE KLEINE NACHT MUSIK” , “OMIO BABBINO CARO “

Afis Craciun Vienez 2011

Scris de sindcultura
in 25-12-2011
17:28

Dupa Regalul Vienez urmeaza pe 15 februarie 2012 la ora 19 si pe scena Casei de Cultura Piatra Neamt, un alt spectacol international din seria celor gazduite de Sala Palatului din Bucuresti =RYHTHM OF THE DANCE= cu renumita Companie Nationala de Dansuri a Irlandei. Suntem convinsi ca publicul fidel al Casei de Cultura va umple din nou sala la un eveniment artistic de exceptie. Vor urma si alte surprize de referinta pe parcursul celei de a doua parti a acestei stagiuni, Va asteptam cu drag !

Scris de andrei
in 28-12-2011
23:13
Nu reusesc inca sa ies din starea de miracol a acestei seri... Multumim !!!!!!!!!!!
Scris de Oana
in 28-12-2011
23:40
Da, a fost o seara-eveniment! Ce bine ca am știut de ea si ca am putut sa fac o bucurie si altor persoane!
Ne vedem in februarie la dansuri irlandeze..
Scris de Romeo
in 04-01-2012
19:05
Sunt din Roman.Imi puteti spune cat este pretul biletului la RYHTHM OF THE DANCE ?
Multumesc.
Scris de sindcultura
in 05-01-2012
04:48

Exista trei categorii 150 , 100 si 75 lei mai ieftine decat cele de la Sala Palatului. Nu neglijati ocazia unica de a vedea pe 30 ianuarie piesa DINEU CU PROSTI la preturile de 100 , 80 si 50 lei. Va asteptam cu drag !